Tweede fase Senioren

13 januari Start de tweedefase van de competitie. Onze eerste wedstrijd wordt in Groningen gespeeld.

Dit seizoen kent de competitie een andere opzet normaal gesproken speelden we gewoon een volledige competitie. Nu hebben we eerst een halve competitie gespeeld “tegen alle teams een wedstrijd”. Hieruit is een stand gekomen en daarop is de tweede fase gebaseerd.

In de eerste helft van de competitie, hebben we ons zo nu en dan van onze beste kant laten zien. Dit resulteerde in het pakken van de volle punten. Maar doordat we vaak niet met een  volledig team naar de uitwedstrijden gingen zijn we ook af en toe flink de mist in gegaan. Toch ben ik heel blij dat we bij de bovenste zes geëindigd zijn. Hierdoor spelen we nu nog twee keer tegen de vijf beste teams. Om het kampioenschap doen we niet mee maar we zullen in ieder geval een hoop ervaring opdoen met elkaar.

Ik hoop jullie allemaal langs de lijn te zien bij onze thuiswedstrijden.